понеделник, 30. ноември 2020. Вести денес: 103
home Вести

Томовски: 200 фамилии остануваат да се борат за опстанок со злото наречено СДС и Ковачески

Томовски: 200 фамилии остануваат да се борат за опстанок со злото наречено СДС и Ковачески

Една битка добиена! 200 вработени спасени од раб на пропаст, 200 фамилии остануваат да се борат за опстанок со злото наречено СДС и Ковачески, објави Ивица Томовски од ВМРО-ДПМНЕ.

-Правдата секогаш го победува криминалот, затоа сме Ние тука да пркосиме на неправдата и криминалот во интерес само и само на граѓаните и Р.Македонија!
Борбата тука нема да запре, истата продолжува до 12 април кога ова зло треба да биде исфрлено од системот на институциите кој што ги има озурпирано!
После 12 април доаѓа обновата и за секое наштетување врз народот и државата ќе одговарате!-напиша тој.

Коронавирус