вторник, 2. март 2021. Вести денес: 6
home Вести

Точи: Како можеше да не ја прилагодат законската регулатива, да порачуваат и бараат вакцини, а тие да не се регистрирани во државата

Точи: Како можеше да не ја прилагодат законската регулатива, да порачуваат и бараат вакцини, а тие да не се регистрирани во државата

Пандемијата трае цела година, исто толку време чекаме и на вакцини. Како можеше да не ја прилагодат законската регулатива, да порачуваат и бараат вакцини, а тие да не се регистрирани во државата. Брњабиќ денес ни удри шамар- вели, цитирам” ако не се регистрирани значи се нелегални”. Каков срам! Аматери!

Ова на својот Фејсбук профил го напиша новинарката Менче Атанасова Точи, која веќе неколку години ги анализира состојбите во здравството.

 

Коронавирус