вторник, 23. јули 2019. Вести денес: 116
home Вести

Тито Петковски ја кажа вистината: Кај Македонците води Силјановска Давкова

Тито Петковски ја кажа вистината: Кај Македонците води Силјановска Давкова

Кај Македонците предност има професорката Силјановска Давкова, кај Албанците поголема доверба има Пендаровски.

Тито Петковски во своето гостување на ТВ21 посочи дека кај Македонците води Силјановска Давкова.

-На домашен терен фаворит може да биде Силјановска, говорам кај македонскиот електорат, но голем хендикеп е, да речеме, оддалеченост од албанскиот електорат, рече тој.

За Пендаровски посочи дека има поддршка од албанските бирачи.