вторник, 31. јануари 2023. Вести денес: 153
home Вести

„Титаник 3“ одложен за 11 мај

„Титаник 3“ одложен за 11 мај

Рочиштето за предметот на СЈО „Титаник 3“ на СЈО е одложено за 11 мај поради други обврски на судијката Годрана Спировска.

По 30-минутната пауза дадена од судијката Оља Ристова, денешното риочиште не продолжи поради информацијата дека на вториот судија Гордана Спировска во меѓувреме и било јавено за итни семејни проблеми.

Во „Титаник 3“ на обвинителната клупа се наоѓаат Ејуп Аљими и Исмет Гури, затоа шпто како членови на Општинската изборна комисија во Чаир „уништување изборен материјал“ .

Ова е трето одложувањ ена судењето за „Титаник 3“.

МИА