понеделник, 25. октомври 2021. Вести денес: 0
home Вести

Тимови на ВМРО-ДПМНЕ и денеска со богата агенда: Започнува „Отворени денови во општинските комитети”, продолжува „Разговори за обнова на Македонија“

Тимови на ВМРО-ДПМНЕ и денеска со богата агенда: Започнува „Отворени денови во општинските комитети”, продолжува „Разговори за обнова на Македонија“

Денес ќе започне акцијата „Отворени денови во општинските комитети”. Тимови на ВМРО-ДПМНЕ денес ќе бидат во општините Велес и Куманово.

– во 17:30 во општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Велес ќе присуствува Генералниот Секретар на ВМРО- ДПМНЕ, Игор Јанушев, при што ќе биде дадена изјава за медиуми.

– во 17:30 во општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Куманово ќе присуствува потпретседателот Владо Мисајловски, при што ќе биде дадена изјава за медиуми.

Исто така денес продолжува и кампањата „Разговори за обнова на Македонија- Проблеми, решенија и програма“ тимови на ВМРО-ДПМНЕ ќе бидат во општините Сопиште и Бутел.

– во 17:00 часот пред маркетот „Рептил“ (наспроти општината) во Бутел, при што изјава за медиуми ќе биде дадена од Коце Трајановски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

-во 17:00 часот пред општината во Сопиште, при што изјава за медиуми ќе биде дадена од Игор Николов, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ.

Локални избори 2021