вторник, 28. септември 2021. Вести денес: 67
home Вести

Теренската вакцинација утре ќе се одвива на овие населени места

Теренската вакцинација утре ќе се одвива на овие населени места

Теренската вакцинација за среда 28.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Тетово – Брвеница, Д.Седларце, Пирок, Раковец

Гостивар – Беловиште, Лакавица

Струмица – Ангелци, Градашорци,

Кочани – Кучичино

Кичево – Извор, Малкоец, Попоец, Душугубица, Подвис,Добреноец

Македонски Брод – Г.Крушје, Д.Крушје, Црешнево,Слатина, Грешница

Велес – Сливник, Клуковец

Берово – Митрашинци

Министерството за здравство секојдневно ќе информира преку соопштенија за денот и местата за теренско вакцинирање за Ковид 19. Замолуваме за поддршка на овој процес.

Коронавирус