недела, 26. септември 2021. Вести денес: 109
home Вести

Теренската вакцинација продолжува утре во овие 10 населени места

Теренската вакцинација продолжува утре во овие 10 населени места

Теренската вакцинација за сабота 24.07.2021 ќе се одвива во следните населени места:

Тетово – Речица, Г.Речица,М.Речица, Калник, Чифлик

Струга – Д.Белица, Враништа

Битола – Ѓавато, Маловиште

Берово – Смојмирово

Коронавирус