четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 147
home Вести

Тензична атмосфера на собраниската комисија за здравство

Тензична атмосфера на собраниската комисија за здравство

Соочени со катастрофалното менаџирање на Ковид кризата Филипче не се појави, а пратениците на власта покажаа големо ниво на нервоза соочени со аргументите од страна на пратениците на опозицијата.

Пратеникот Ненад Коциќ на висок тон и видно нервозен……

Предлогот на опозицијата за дополнување на Законот за заразни болести не наидува на поддршка кај мнозинството. Предлогот на Законот го образложи пратеничката Дафина Стојаноска за формирање на стручно и независно тело кое ќе се избира од собранието со цел справување со пандемија или епидемии чиј мандат ќе трае за време на епидемијата или пандемијата.

Најнови вести

Коронавирус