недела, 5. декември 2021. Вести денес: 103
home Вести

Телевизија НОВА не оди под стечај

Телевизија НОВА не оди под стечај

Телевизија Нова продолжува со работа.

Откако со решение на скопскиот Основен суд 2 се отвори предстечајна постапка за телевизијата Нова на барање на кабелскиот оператор „Телекабел“ како еден од доверителите, сепак „Телекабел“ го повлече барањето за предстечајна постапка, со што се прекинува целата постапка.

Телевизија Нова е отворена во 2015 година и располага со најнапредна и најсовремена технологија.

Коронавирус