петок, 20. мај 2022. Вести денес: 2
home Вести

Тасевски удри по власта: Резили невидени, ова е срам на срамовите

Тасевски удри по власта: Резили невидени, ова е срам на срамовите

Аааа, така значи. Те осудат девет години затвор, ама бидејќи си некој и нешто, не лежиш во затвор, туку одиш домче. Од домче да си ја служиш казната.

Кога си никој и ништо, лежиш со години на бетон во Идризово, со триста ограничувања.
Ова е срам на срамовите.

Значи така се договориле со дечкото. Ти ќе ќутиш за нас, а ние ќе направиме казната домче да ја одлежи со лешничиња и виски пред телевизор. И гости ќе ти идат, по некое журче ќе направиш, па поради добро однесување дома, ако не скршиш некоја чаша, ќе ти ја скратиме казната.

Резили невидени.

Фејсбук статус на Сашо Тасевски

Аааа, така значи. Те осудат девет години затвор, ама бидејќи си некој и нешто, не лежиш во затвор, туку одиш домче. Од…

Posted by Sasho Tasevski on Friday, October 30, 2020

Коронавирус