четврток, 2. февруари 2023. Вести денес: 164
home Вести

Свечена академија за Денот на судството

Свечена академија за Денот на судството

Врховниот суд на Република Македонија денеска ќе одржи свечена академија по повод Денот на судството – 31 март.

На академијата, како што соопшти Врховниот суд на РМ, ќе присуствуваат претседатели и судии на врховните судови од Албанија, Косово, Словенија, Турција, Хрватска и Црна Гора.