вторник, 25. јануари 2022. Вести денес: 33
home Вести

Сугарески ќе изврши увид на инфраструктурните проекти во Кавадарци и Неготино

Сугарески ќе изврши увид на инфраструктурните проекти во Кавадарци и Неготино

Министерот за транспорт и врски Горан Сугарески денеска ќе ги посети општините Кавадарци и Неготино.

Сугаревски ќе изврши увид во изградбата на мостот на реката Луда Мара кај кавадаречкото селото Ваташа.

Во Неготино, Сугревски заедно со генералниот директор на МЕПСО Сашо Василевски ќе ја посетат трафостаницата „Дуброво“, по повод отпочнување на нејзината модернизација вредна 4,6 милиони евра.

 

Коронавирус