четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 107
home Вести

Струмичани трет ден со блокади: Дождот нема да ја спречи борбата за Македонија, нути да го измие срамот од националните предавства на Владата на СДСМ

Струмичани трет ден со блокади: Дождот нема да ја спречи борбата за Македонија, нути да го измие срамот од националните предавства на Владата на СДСМ

Трет ден блокада во Струмица. Блокадите кои ги има во повеќе градови се организирани од ВМРО-ДПМНЕ под мотото „Доста е, Излези за Македонија“.

-Дождот неможе да ја спречи борбата за Македонија, нути да го измие срамот од националните предавства на Владата на СДСМ! Доста е!, велат струмичани.

ЕУРО 2020

Македонија