понеделник, 6. јули 2020. Вести денес: 199
МЕГА БОМБА

Нова аудио бомба: Се гледам со Вице, дадоа зелено светло да му се зaпaли колата, Трајче Заев даде црвен картон да не работи ништо

home Вести

Стојкова Серафимовска: Скупи, заштитен како културно наследство, наликува на џунгла во која обраснаа ветувањата на СДСМ

Стојкова Серафимовска: Скупи, заштитен како културно наследство, наликува на џунгла во која обраснаа ветувањата на СДСМ

Археолошкиот локалитет Скупи, заштитен како културно наследство од особено значење, наликува на џунгла во која обраснаа ветувањата на СДСМ преку Алаѓозовски, обвинува Велика Стојкова Серафимовска.

-Затоа со програмата ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на соодветна конзервација и реставрација на археолошките локалитети и нивно збогатување со пропратни културни, едукативни и комерцијални содржини со цел обезбедување поголема турстичка понуда и одржлив економски развој, вели таа.

Парламентарни избори 2020