среда, 1. февруари 2023. Вести денес: 59
home Вести

Стојкоски: Даме Груев ќе добие нов парк и нови рекреативни содржини

Стојкоски: Даме Груев ќе добие нов парк и нови рекреативни содржини

Кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за општина Ѓорче Петров, Александар Стојкоски на својотата официјална Фејсбук страница информираше дека денеска ќе посети неколку маала во населбата Даме Груев.

– Населбата Даме Груев во наредните четири години, меѓудругото, ќе добие нов модерен парк и нови содржини за рекреација. Следете ме понатаму за нови активности и многу нови проекти за Даме Груев, напиша тој.