четврток, 1. јуни 2023. Вести денес: 56
Во живо

Мицкоски во општина Конче во рамките на активноста „Ова е Македонија за сите“

home Вести

Стојановска: “Сосема случајно” чoвек пред капијата во затворот ја снимаше Гордана, му се гади на народот од Заев

Стојановска: “Сосема случајно” чoвек пред капијата во затворот ја снимаше Гордана, му се гади на народот од Заев

Од најновите гадости на мафијата на Заев издвојуваме… На денот кога им падна цел образовен систем, побрзаа Гордана да ја стават во затвор, реагира преку својата Фејсбук страница пратеничката од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Дафина Стојановска..

Притоа, “сосема случајно”, имаше човек кој пред полицијата на главната капија ја снимаше кога влегуваше во затворот, за да ги задоволи гадните апатети на мафијата и саможивното чуство дека направиле зло и наместо убиец ставиле невин човек во затвор. Притоа, да не заборавиме дека Миле и Спиро беа тепани во затвор.

Денес и’ се кршат сите права на Горде. Има ли во оваа земја народен правобранител или и тој ќе оди по принципот “наведната глава сабја не ја сече”?
Заев, му се гади на народот од вас. Колку побрзо го дознаете тоа, толку побрзо ќе се приземјите.

И едно знајте, стапот секогаш има два краја, пишува Стојановска во својата Фејсбук објава.

Од најновите гадости на мафијата на Заев издвојуваме… На денот кога им падна цел образовен систем, побрзаа Гордана да…

Gepostet von Дафина Стојаноска am Dienstag, 29. September 2020