петок, 14. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Стојаноски: Заврши времето кога граѓаните беа заплашувани и поткупот се вршеше под закрила на партиската полиција на СДСМ

Стојаноски: Заврши времето кога граѓаните беа заплашувани и поткупот се вршеше под закрила на партиската полиција на СДСМ

Заврши времето кога граѓаните беа заплашувани и поткупот се вршеше под закрила на партиската полиција на СДСМ.

Секое дејствие спротивно на закон ќе биде пресретнато и санкционирано, а граѓаните на Република Македонија ќе можат слободно да го изразат своето по устав загарантирано право на фер, демократско и слободно изборно изразување.

Граѓаните ќе изберат обнова.

Коронавирус