петок, 14. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Стојаноски во посета на Дексион, Хром, Ново Село, Волково и Кучково

Стојаноски во посета на Дексион, Хром, Ново Село, Волково и Кучково

Ги посетивме и нашите сограѓани во Дексион, Хром, Ново Село, Волково (Бранители) и Кучково.

Поддршката доаѓа од сите страни. Обновата е потребна и граѓаните ја очекуваат.

Продолжуваме и во останатите населени места.

Обновата доаѓа !

#ОбноватаЌеПобеди
#ИсправиСеМакедонијо
#ОбноваНаМакедонија

Коронавирус