среда, 22. јуни 2022. Вести денес: 171
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Вести

Стојаноски: Власта нема друг план освен насилство над процедурите, одиме до крај

Стојаноски: Власта нема друг план освен насилство над процедурите, одиме до крај

Првиот ден од активната блокада заврши со неусвоен дневен ред ! Видовме дека немаат друг план освен насилство над процедурите ! Одиме до крај. Избори се решение, се вели во Фејсбук статусот на пратеникот Стојаноски.

Коронавирус