сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 88
home Вести

Стојаноски: Продолжуваме уште подинамично да го промовираме проектот за обнова на Македонија

Стојаноски: Продолжуваме уште подинамично да го промовираме проектот за обнова на Македонија

Исполнет трет ден од кампањата за предвремените парламентарни избори 2020.

Продолжуваме уште подинамично да го промовираме проектот за Обнова на Македонија, бидејќи силно веруваме во Македонија.

Коронавирус