среда, 28. јули 2021. Вести денес: 167
home Вести

Стојаноски: Право и правда за сите подеднакво, ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на тоа

Стојаноски: Право и правда за сите подеднакво, ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на тоа

Заврши и овој ден од кампањата. Прилично исполнет со многу средби и настани заедно со носителот на ИЕ2, Владо Мисајловски, истакна Бојан Стојаноски, кандидат за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ во ИЕ 2.

„Право и правда за сите подеднакво, без разлика кој од која партија или различна општествена провиниенција припаѓа.

ВМРО – ДПМНЕ се обврзува на тоа“-напиша тој.

Коронавирус