четврток, 23. јуни 2022. Вести денес: 0
АКТУЕЛНО

Падна владата во Бугарија, Кирил Петков повеќе не е премиер

home Вести

Стојаноски: Пописот во Република Македонија треба да биде статитистичка, а не политичка операција

Стојаноски: Пописот во Република Македонија треба да биде статитистичка, а не политичка операција

Пописот во Република Македонија треба да биде статитистичка, а не политичка операција.
➡️ Директни прашања до власта.
➡️ Пописот во 2011 година не успеа поради политиката.

Коронавирус