среда, 12. август 2020. Вести денес: 182
home Вести

Стојаноски: Обновата ќе дојде брзо, а тоа ќе се одрази на македонската економија

Стојаноски: Обновата ќе дојде брзо, а тоа ќе се одрази на македонската економија

Денес, заедно со носителот на листа во ИЕ2 Владо Мисајловски, бевме во посета на печатницата “Флексопринт” во Стопански двор, Ѓорче Петров.

Поразговаравме за проектите од Обновата на Македонија со луѓето кои работат во печатницата, им посочивме неколку проекти и мерки кои се однесуваат на поддршката на приватниот сектор и ги уверивме во намерата да ги реализираме со цел подобрување на економската ситуација и унапредување на македонската економија.

Им посакавме успешна работа, а тие ни упатија поддршка за Обнова на Македонија.

Обновата ќе победи! 🇲🇰

#ОбноватаЌеПобеди
#ИсправиСеМакедонијо
#ОбноваЗаМакедонија

Коронавирус