четврток, 17. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

Стојаноски на средба со УЖ на ВМРО-ДПМНЕ од Ѓорче Петров

Стојаноски на средба со УЖ на ВМРО-ДПМНЕ од Ѓорче Петров

Денеска заедно со претседателката на унијата на жени на општинскиот комитет Ѓорче Петров Д-р Ленче Нелоска и потпретседателот на општинскиот комитет Бобан Стојаноски одржавме состанок со жените членки на унијата на жени.

Жените сакаат поголема застапеност, подобро образование, повисоки плати, подобра социјална политика, подобро здравство.

ВМРО – ДПМНЕ е партнер на жените во Република Македонија.

Жените ќе бидат интегрална алка за победа на ВМРО – ДПМНЕ на локалните избори во Ѓорче Петров, напиша на Фејсбук Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ.

Денеска заедно со претседателката на унијата на жени на општинскиот комитет Ѓорче Петров Д-р Ленче Нелоска и…

Posted by Бојан Стојаноски on Wednesday, May 12, 2021

ЕУРО 2020

Македонија