среда, 4. август 2021. Вести денес: 62
home Вести

Стојаноски на средба со граѓани од „Даме Груев“

Стојаноски на средба со граѓани од „Даме Груев“

Денеска бевме во посета на нашите сограѓани од населбата Даме Груев.
Ги почитуваме препораките и разговараме за нивните проблеми, како и за нашите решенија кои е содржани во програмата ” Обнова на Македонија”

Во програмата се обврзуваме на:
▶️ повисоки плати.
▶️ повисоки пензии.
▶️ повисоки животен стандард.

Коронавирус