петок, 7. август 2020. Вести денес: 109
home Вести

Стојаноски: Квалитетното и модерно образование се приоритет на ВМРО-ДПМНЕ

Стојаноски: Квалитетното и модерно образование се приоритет на ВМРО-ДПМНЕ

Модерното и квалитетно образование се иднината на Македонија.

-Зајакнување на инфраструктурата во образованието.
-Основното и средното образование – темелот на нашата иднина.
-Високото образование темел на македонскиот просперитет.

Коронавирус