понеделник, 8. март 2021. Вести денес: 185
home Вести

Стојаноски: Кај клиничкиот центар што го ветуваше СДСМ се наоѓа само ливада- уште една розева мега лага

Стојаноски: Кај клиничкиот центар што го ветуваше СДСМ се наоѓа само ливада- уште една розева мега лага

Уште една розева мега лага и традиционално карактеристична за СДСМ, како пругата кон Бугарија, покрај тоа што беше ветен модерен клинички ценатар, беше ветена и една амбуланта во Дексион, која што е во една хаварисана и руинирана состојба, па таму видовме некои проекти, ќе било градинка амбуланта ништо нема од тоа, истакна пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ Бојан Стојаноски во гостување на радио Лидер.

-Кај Клиничкот центар се наоѓа само една вака ливада на која што на средина од ливадата имот има и актиелниот градоначалник но веројатно тоа било вака еден мотив за таму да биде одбрана локацијата да сите оние испланирани површини таму оние со компатибилна намена хотели продавници слично за да ја дигне цената на имотот за да може некој добро да профитира, додаде Стојаноски.

Најнови вести

Коронавирус