среда, 28. јули 2021. Вести денес: 148
home Вести

Стојаноски: Ѓорче Петров е патрон на нашата општина и личност која со својата историска улога не мотивира да работиме и се вложуваме за нашата држава

Стојаноски: Ѓорче Петров е патрон на нашата општина и личност која со својата историска улога не мотивира да работиме и се вложуваме за нашата држава

Заедно со носителот на изборната единица 2 Владо Мисајловски и претседателката на УЖ Ленче Нелоска положивме свежо цвеќе на споменикот на Ѓорче Петров по повод денот на неговото загинување.

Ѓорче Петров е патрон на нашата општина и личност која со својата историска улога не мотивира да работиме и се вложуваме за нашата држава.

Коронавирус