понеделник, 2. август 2021. Вести денес: 53
home Вести

Стојаноски: Бошњачката заедница може да смета на ВМРО-ДПМНЕ

Стојаноски: Бошњачката заедница може да смета на ВМРО-ДПМНЕ

Прекрасна средба со бошњаците од Ѓорче Петров. Заедно со нас беше и Сафет Бишевац. Бошњаците во Република Македонија се интегрален дел од општеството.

ВМРО – ДПМНЕ е партијата во која бошњачката заедница може да верува и да смета на неа. Обновата на Македонија е проект која ќе донесе сериозен бенефит за сите граѓани на Република Македонија.

Коронавирус