понеделник, 1. јуни 2020. Вести денес: 63
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Стојаноска: Со вас само територијална Република Македонија ни остана ништо друго не задржавте вие, ниту една реформа не воведовте, а власта насилно ја придобивте

Стојаноска: Со вас само територијална Република Македонија ни остана ништо друго не задржавте вие, ниту една реформа не воведовте, а власта насилно ја придобивте

Дафина Стојаноска пратеничка од ВМРО ДПМНЕ во емисијата „Само Вистина “ на Канал 5 кажа дека СДСМ ништо добро не направи за државата и дека реформите во целост изостанаа.

– Со вас ни остана само територијална Република Македонија ништо друго, ништо друго не задржавте и ниту една реформа воведовте, а власта насилно ја придобивте, кажа Стојаноска.

Коронавирус