четврток, 13. август 2020. Вести денес: 153
home Вести

Стојаноска: Се обврзуваме да создадеме услови за вработување на преку 50.000 млади во текот на следните 4 години

Стојаноска: Се обврзуваме да создадеме услови за вработување на преку 50.000 млади во текот на следните 4 години

Жителите на Блаце и Милетино од општина Брвеница ми се пожалија што многу млади им заминале во странство. Ова е еден проблем, проблем кој не го санираа актуелните, иако ветија. Но, втор и не така помал, е проблемот со младите кои не се заминати, а се оставени на маргините.

Се обврзуваме да создадеме услови за вработување на преку 50.000 млади во текот на следните 4 години.

#ПовеќеЗаМладите
#ПовеќеЗаСите

Коронавирус