понеделник, 10. август 2020. Вести денес: 157
home Вести

Стојаноска: Се чувствува победата во воздухот, се чувствува крајот на овој хибриден режим

Стојаноска: Се чувствува победата во воздухот, се чувствува крајот на овој хибриден режим

Моите гостиварчани уште еднаш се покажаа обединети, храбри и единствени, кога се работи за Македонија. Моите гостиварчани останаа достојни на своето име и уште еднаш се покажаа гостопримливи и доста добри домаќини.

Бројноста на средбата и поддршката која ни ја давате ни дава мотивација уште пожестоко да се бориме за Македонија. Прекрасна енергија меѓу граѓаните на Гостивар. Се чувствува победата во воздухот, се чувствува крајот на овој хибриден режим.

#Победуваме

Коронавирус