понеделник, 2. август 2021. Вести денес: 63
home Вести

Стојаноска: Да си ја почитуваш државата во која си се родила, во која живееш и работиш, е чувство кое секоја чесна жена и домаќинка треба да го има и пренесува на своите деца

Стојаноска: Да си ја почитуваш државата во која си се родила, во која живееш и работиш, е чувство кое секоја чесна жена и домаќинка треба да го има и пренесува на своите деца

Со УЖ од Гостивар и моите сограѓанки-Турчинките од партијата ДНЕТ, нашите коалициони партнери, денес имавме многу убава дружба. Ја имаме нивната поддршка и нивното разбирање за тоа, какво ни е чувството за навредената национална гордост.

Да си ја почитуваш државата во која си се родила, во која живееш и работиш, е чувство кое секоја чесна жена и домаќинка треба да го има и пренесува на своите деца.

Ни се придружи и генералната секретарка на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ, Лилјана Затуроска, како симбол за голем борец за својата држава.

Силни жени-силна Македонија!

#Победуваме

Коронавирус