сабота, 6. јуни 2020. Вести денес: 83
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Стоилковски: Заев исчистиси го ѓубрето што шири реа од твојот двор

Стоилковски: Заев исчистиси го ѓубрето што шири реа од твојот двор

Те чекав Zoran Zaev, си реков сам ќе реагираш на злобата на Бранко Тричковски, навредите и злоупотребата кон децата на Христијан Мицкоски. Но не. А не верувам дека не знаеш што напишал. И не верувам дека не знаеш дека со тоа оставаш и поттикнуваш сеење омраза. И ти, но и Роберт, и цивилот, и макотелот, тие што ти се моткаат околу нозе. Вие вака создавате таков модел за однесување.
Zoran Zaev исчисти си го ѓубрето што шири реа од твојот двор. И подбуцни ги институциите да поработат на вистинска борба во справувањето со навреди.
Zoran Zaev, oсуди го говорот на Тричковски, осуди ги навредите, злоупотребата на деца, болниот ум.
Во спротивно, Зоране, даваш лош поттик. Напиша на Фејсбук, Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус