среда, 7. декември 2022. Вести денес: 177
home Вести

Стоилковски: За жал, нема посоодветна фотографија за 2020 година во Македонија

Стоилковски: За жал, нема посоодветна фотографија за 2020 година во Македонија

За жал, нема посоодветна фотографија за 2020 година во Македонија. Какво здравство, таков однос на власта кон граѓаните, истакнува портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.

„Загубени животи од негрижа, загубена сигурност за 55000 работници, загубена иднина кон ЕУ; Загуби заради лаги и криминал на одговорните!

Премногу загуби Македонија!

Затоа посакувам здравје, чувајте го здравјето, и физичко и ментално, за да ги победиме сите болести и во 2021 година заедно да ја заздравиме Македонија“ – порачува тој.

Qatar 2022