сабота, 19. јуни 2021. Вести денес: 70
home Вести

Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ со интересен ФБ статус за сечата на дрва

Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ со интересен ФБ статус за сечата на дрва

“И јас му викам: Немој бе Симо, не им сечи на луѓето, толку години са ги одгледувале.
Не!”
#Рузвелтова #дрводрвосано

ЕУРО 2020

Македонија