петок, 21. јануари 2022. Вести денес: 114
home Вести

Стоилковски: Нема Ајро, Ајродром Ајро-Ајро, воздух нема

Стоилковски: Нема Ајро, Ајродром Ајро-Ајро, воздух нема

Коки, како е над облаците? – прашува портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.

Ние доле се гушиме, знаеш Костадине она, како беше: “Нема Ајро, Ајродром Ајро-Ајро, воздух нема!”

Бројкава е од мерењето вчера, а вечерва смрди на повеќе – пишува тој.

Коронавирус