понеделник, 25. мај 2020. Вести денес: 63
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Стоилковски: Комплексот “Македонско село” го преименуваат во “Старт ап центар”!

Стоилковски: Комплексот “Македонско село” го преименуваат во “Старт ап центар”!

Комплексот “Македонско село” го преименуваат во “Старт ап центар”!

Внимавајте, не може да остане Македонско село, мора да смени име. Македонско- никако!

А и она село- мора да е Центар, нели.

О, комплекси ненадминати!

Фејсбук статус на Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус