петок, 13. мај 2022. Вести денес: 0
home Вести

Стоилковски бил во право, Законот за високо образование бил прекршен

Стоилковски бил во право, Законот за високо образование бил прекршен

Вистина!

Четворица универзитетски професори од СДСМ, од кои двајца први луѓе во партијата кршат закон за високо образование и дури и по укажувањата се уште никој не реагира.

1. Ковачевски претседател ги именува,
2. Бисера потпретседател кажува невистина,
3. Ралев, декан, прифаќа,
4. Данева Маркова, продекан, исто прифаќа, па се дел од Извршниот одбор на СДСМ.

И си врви карванот, а сакаат и држава да водат, наводно научиле лекцијата.

Е не може така!

Ова има и втора страна.

Улогата на медиумите не е само да пренесуваат туку и да укажуваат на состојби особено ако се спротивни на закони.
Голото пренесување во вести на мерени “20 секунди парче од прес конференција” заради некаков баланс со власта не е доволно.
Се надевам дека работата ќе се истурка до крај!
Повелете линкот од “Вистиномер”

Коронавирус