четврток, 26. мај 2022. Вести денес: 1
home Вести

Стоилковски: Анѓушев наместо да одговори тој испраќа закани

Стоилковски: Анѓушев наместо да одговори тој испраќа закани

Кочо Анѓушев се сокри зад неговата семејна компанија, за да врши притисок врз медиумите и опозицијата. Наместо лично да одговори, испраќа закани преку семејната компанија управувана од неговиот брат, компанија чиј што косопственик е компанија лично на Кочо!
Не Кочо, фирмата реагира, а фирмата во косопственост на Кочо, управувана од брат му! „Ајде мајката“! И нема одговор на ниедно „Дали“! Напиша на Фејсбук, Наум Стоилковски од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус