сабота, 28. јануари 2023. Вести денес: 69
home Вести

Стоилковски: А ќе дојде момент и за оној фризерајскиот елемент на СДСМ во енергетскиот сектор да се плаче дека ќе нема плати!

Стоилковски: А ќе дојде момент и за оној фризерајскиот елемент на СДСМ во енергетскиот сектор да се плаче дека ќе нема плати!

Портпаролот на ВМРО-ДПМНЕ Наум Стоилковски преку статус на Фејсбук пишува дека некој за ситуацијата со поскапувањето на струјата треба дебело да одговара.

Пола година, толку требаше!
А ќе дојде момент и за оној фризерајскиот елемент на СДСМ во енергетскиот сектор да се плаче дека ќе нема плати!
Некој за оваа состојба треба дебело да одговара!

Пола година, толку требаше!
А ќе дојде момент и за оној фризерајскиот елемент на СДСМ во енергетскиот сектор да се плаче дека ќе нема плати!
Некој за оваа состојба треба дебело да одговара!

Posted by Naum Stoilkovski on Saturday, August 8, 2020

Најнови вести