сабота, 30. јули 2022. Вести денес: 48
home Вести

Стоиљковиќ: Ако бугарската влада на чело со Петков падна и покрај прифаќањето на бугарските услови, сосема оправдано се наметнува прашањето како треба да заврши владата на Ковачевски?

Стоиљковиќ: Ако бугарската влада на чело со Петков падна и покрај прифаќањето на бугарските услови, сосема оправдано се наметнува прашањето како треба да заврши владата на Ковачевски?

Ако бугарската влада на чело со Петков падна и покрај прифаќањето на бугарските услови, сосема оправдано се наметнува прашањето како треба да заврши владата на Ковачевски? Праша на Фејсбук, Иван Стоиљковиќ, пратеник во македонското собрание.

Најнови вести

Коронавирус