петок, 5. март 2021. Вести денес: 165
home Вести

Стево наместо по европски стандарди, најавува пипис со нишани

Стево наместо по европски стандарди, најавува пипис со нишани

Законот за попис, според мене, ќе го издржи тестот на времето, и ќе ја заврши својата примарна функција – врз негова основа да направиме попис со сите нишани, во чии резултати на крај никој нема да се сомнева.

Коронавирус