сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Стаменкоска Трајкоска: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на квалитетно и модерно образование со намалени административни обврски за наставниот кадар

Стаменкоска Трајкоска: ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на квалитетно и модерно образование со намалени административни обврски за наставниот кадар

ВМРО-ДПМНЕ се обврзува на квалитетно и модерно образование со намалени административни обврски за наставниот кадар, реформи на наставните планови и програми, средно стручно образование во функција на стопанството, вели во својата објава кандидатот за претеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ ви ИЕ1 Бети Стаменкоска Трајкоска.

Коронавирус