сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 14
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Среќна нова 1948!!!!

Среќна нова 1948!!!!

Среќна нова 1948!!!! А да ги споделите ОПЕРАТИВНИТЕ СОЗНАНИЈА, што сторил, купил карта, резервирал, лет, хотел, префрлил пари во странство за да ВЕРУВА оваа каква таква јавност во ОПЕРАТИВАТА! Драг СДС и СВЕТИ ОЛИВЕР КУМАНОВСКИ, мене, ме заболе за Чафков, ама ме заболе и за правото. Ова беше објавено на фејбук профилот Лошото Хуго.

Коронавирус