понеделник, 27. март 2023. Вести денес: 146
home Вести

Средношколски глас: Време е надлежните да го слушнат нашиот глас, придружете ни се во борбата!

Средношколски глас: Време е надлежните да го слушнат нашиот глас, придружете ни се во борбата!

Почитувани средношколци,родители, медиуми!
Ве повикувам во името на неформалното движење “Средношколски глас” , во името на многу мои соученици, да ни се придружите во борбата против уништувањето на нашиот образовен систем!
Време е надлежните да го слушнат нашиот глас!
Доста не игнорирате! Ние сме иднината на оваа држава!!

Фејсбук објава на Средношколски Глас

loading...