понеделник, 28. ноември 2022. Вести денес: 156
home Вести

Средношколски глас: Во ученичките домови ќе се сместува со евидентни листови место сведителства

Средношколски глас: Во ученичките домови ќе се сместува со евидентни листови место сведителства

Фејсбук страната „Средношколски Глас“ преку статус на Фејсбук пишува дека за сместување во ученички дом ќе бараат евидентни листови место сведителства.

-До нас стигаат информации од наши соученици дека за сместување во ученички дом ќе барале евидентни листови место свидетелства!
⁉️Дали има капетан бродов?
⁉️Дали е ова уште една поделба на учениците на подобни и неподобни?
⁉️Јавно прашуваме, кој ќе гарантира дека нема да се менува успехот? Евидентен лист што ќе докаже?
❌Одете си бре веднаш цела Влада и оставете не да дишеме!

Коронавирус