понеделник, 6. декември 2021. Вести денес: 169
home Вести

„Средношколски глас“: Учениците од „Здравко Цветковски“ се приморани за викенд да одат дома

„Средношколски глас“: Учениците од „Здравко Цветковски“ се приморани за викенд да одат дома

До Средношколски глас пристигнуваат информации дека во државниот ученички дом „Здравко Цветковски“, средношколциите се приморани за викендите да си одат дома.

-Ваквото однесување е неразбирливо, бидејќи без никаков надомест нашите соученици се изложени на дополнителни трошоци. Средношколски глас бара одговор за ваквото постапување од страна на ученичкиот дом, информираат тие.

 

Коронавирус