среда, 8. декември 2021. Вести денес: 103
home Вести

Средношколски глас им посакаа на сите матуранти успех на полагањето на матурскиот испит: Нема да се откажеме од хартиени учебници!

Средношколски глас им посакаа на сите матуранти успех на полагањето на матурскиот испит: Нема да се откажеме од хартиени учебници!

📌На сите матуранти во името на Средношколски глас, сакаме да им посакаме успех на полагањето на првиот матурски испит!
📌Школската година е зад нас. Ние како средношколци бевме изманипилирани од надлежните, имавме ужасна школска година со квази платформи, луцидни реформи и што е најважно- немање слух за нашите барања и потреби!
📌 Ние нема да се откажеме од нашето барање #МилаОдиСи, нема да се откажеме од барањето за хартиени учебници и нема да се откажеме од борбата ПРОТИВ добро смислениот план за “потоп” со наслов дигитализација!

Фејсбук објава на Средношколски глас

Најнови вести

Коронавирус