четврток, 2. декември 2021. Вести денес: 189
home Вести

Средба на Пендаровски со членовите на заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти за историски, археолошки и образовни прашања со Грција

Средба на Пендаровски со членовите на заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти за историски, археолошки и образовни прашања со Грција

Претседателот Стево Пендаровски денеска ги прими членовите на заедничкиот интердисциплинарен комитет на експерти за историски, археолошки и образовни прашања со Република Грција.

На средбата членовите на комисијата го информираа претседателот Пендаровски за досегашната работа како и за наредната средба на двете комисии, која е закажана за следниот месец.

Коронавирус